Melissa Sterckx - Kalvariebergstraat 23b, 2440 Geel - 0474/45.14.66

GESPECIALISEERDE VOETVERZORGING

Een voetverzorging is een weldaad voor iedereen, soms zelfs een noodzaak. Het niet tijdig verzorgen van uw voeten kan leiden tot voetaandoeningen en tot klachten hogerop in het lichaam. Seliosa geeft uw voeten de aandacht en de zorg die ze verdienen.

Een gespecialiseerd voetverzorger besteedt naast de cosmetische voetverzorging ook aandacht aan ingegroeide nagels, likdoorns, schimmels en andere pijnlijke aandoeningen. De nadruk ligt vooral op het herstellen van het voetcomfort en de preventie van voetproblemen.

Door te werken met de natfreestechniek wordt er gestreefd naar een professionele, verkoelende en hygiënische behandeling. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw voetverzorging.

Seliosa is tevens bevoegd om diabetespatiënten tot en met risicogroep 2a te behandelen (patiënten zonder verhoogd voetrisico). De voetverzorging gebeurt hierbij steeds in overleg met de behandelende arts.

Verscheidene mutualiteiten voorzien in een gedeeltelijke terugbetaling van een gespecialiseerde voetverzorging. Contacteer uw mutualiteit om te weten of u in aanmerking komt voor deze tegemoetkoming.

GELPOLISH

Vanzelfsprekend horen bij verzorgde voeten ook mooie en verzorgde handen. Seliosa biedt daarom naast pedicure ook verzorging van uw handen en nagels.

Veel vrouwen kiezen tegenwoordig voor gellak in de plaats van acryl/gel kunstnagels. Gellak is flexibel en duurzaam. Het blijft 2 à 3 weken op de natuurlijke nagel en glanst geweldig mooi. De natuurlijke nagel kan op deze manier lang en gezond groeien. (opgelet, dit is geen verlenging).